Pentukyselyt - lue ensin

Puppy inquiries - read first

Asumme noin 20 km Kokkolasta, mutta kysy tarvittaessa kuljetusapua, olemme usein menossa jonnekin ja tarpeen vaatiessa järjestyy kuljetus muutenkin pientä korvausta vastaan :)

20.7.2018 Helsinki (yöllä)

22.7.2018 Ylivieska

4-8.8.2018 Jena, Germany/Jena, Saksa

22-25.8.2018 Köpenhamn, Danmark/Kööpenhamina, Tanska

Kaikki pentumme myydään lemmikiksi hyviin koteihin. Pennut ovat näyttelykelpoisia, ts. rekisteröityjä Suomen kennelliittoon ja rodunomaisista vanhemmista, mutta emme lupaa kenestäkään tulevaa näyttelytähteä. Normaalia alempi hinta vain mikäli pennulla on paha värivirhe,  kivespuutos tai napatyrä tms virhe, ei siksi että tulevat "vaan" lemmikiksi...

HUOM! Emme vastaa tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin joten turha soittaa, ota yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme jos tuntuu siltä että voisit tarjota hyvän kodin

 

MYYTÄVÄNÄ:

 Pitkäkarvainen venäjäntoyn narttupentu:

 

 

Tastaway's Hurricane Harriet, punamusta narttu

3.3.2018 syntynyt

FI CH Favorit Style Dandy ♥ SE JW-12 Amor-Dea's Akali

Molemmat vanhemmat silmiltään ja polviltaan tutkittu terveeksi

Ihanaluonteiset mukavat vanhemmat, isä black & tan ja emo punamusta

 

Upea narttupentu, mahdollisuus myös sijoitukseen sopivan kodin löytyessä

Hp: 1200 euroa

 

Pentu on rekisteröity Suomen Kennelliittoon, sirutettu, useaan kertaan madotettu, eläinlääkärin tarkastama sekä varustettu runsaalla starttipakkauksella. Rokotettu (voimassa 25.6.2019 asti).

Lisää kuvia löytyy NEWS-sivulta

Yhteydenotot sähköpostitse:

kenneltastaways@gmail.com

 

 Pitkäkarvaiset aikuiset venäjäntoyt lemmikiksi:

1) Magus-Toy Meggi "Molly"

1.4.2010 syntynyt ruskea-tan mummokoira jonka ominaistuoksu on muiden koirien mielestä niin ihana etteivät jätä sitä rauhaan, oli juoksut tai ei. Etsii siksi rauhallista eläkekotia maalta, ei muita koiria eikä lapsia eikä muutakaan hälyä. Mollyltä puuttuu jo liki kaikki hampaat ja vaatii säännöllistä hammashuoltoa, muuten perusterve. Ystävällinen, herttainen ja rauhallinen mummo vastaavanlaiseen kotiin, hintapyyntö 0 euroa kunhan sopiva paikka tulee vastaan.

 

2) Tastaway's Viva La Vida "Ofelia"

27.11.2016 syntynyt ruskea-tan nuori narttu. Hieman epävarma luonteeltaan mutta oikea sylikoira kunhan tutustuu. Hyvä ruokahalu löytyy samoin kuin vaaleat "silmälasit". Purenta kunnossa ja paksu turkki. Etsii rauhallista kotia joka jaksaa panostaa uusiin asioihin tutustumiseen rauhassa. Kiltti ja mukava neitonen, ei tottunut kaupunkielämään eikä pieniin lapsiin. Hintapyyntö 500 euroa sopivan paikan löytyessä.

 

3) Tastaway's Lightning Before The Thunder "Rakel"

5.7.2017 syntynyt pikkuinen musta-tan narttu. Liian pieni jalostukseen! Kiltti ja hieman varovainen neitonen. Omaa muutaman hassun piirteen jotka kannattaa ottaa huomioon, kuten että emonsa tapaan kiljuu kun itse rapsuttaa itseään :) Hampaita löytyy 6 x 5. Ei tottunut kaupunkielämään eikä lapsiin. Hintapyyntö 500 euroa sopivan kodin löytyessä.

 

5) Tastaway's Bandit By Heart "Ragni"

6.4.2015 syntynyt pikkuinen punamusta narttu. Viihtyy omissa oloissaan ja etsiikin kotia jossa saisi olla omistajansa ainokainen sylivauva. Ujo ja varovainen maalaisneitonen joka viihtyy kotisohvalla ja rauhallisissa oloissa. Ei tottunut lapsiin eikä kaupunkioloihin. Hintapyyntö 300 euroa sopivan kodin löytyessä.

 

6) Tastaway's Paddy Pickpocket "Paddy"

14.11.2017 syntynyt herttainen tumma punamusta poika. Kokeillut jo elämää kahdessa kodissa ja palautunut taas takaisin kasvattajalle, joten seuraavan kodin tulisikin olla se lopullinen. Kasvattajalla vaikuttaa ihan normaalilta ja reippaalta pusukoiralta, mutta edellisen kodin mukaan pelkää kaikkea ja kaikkia ja tekee kuulemma tarpeetkin sisälle. Eli vain kotiin jossa aikaa ja taitoa antaa pojalle mahdollisuus, tarvitsee oman ihmisen johon voi luottaa eikä toinen pikkuinen karvakaveri josta saisi tukea uusissa tilanteissa olisi pahaksi. Kivesvikainen ja erikoisuutena tuplakannukset takajaloissa. Hintapyyntö 300 euroa sopivan kodin löytyessä.

Paddy on varattuna Julialle

 

Aikuiset koiramme myydään siinä kunnossa missä ovat ja vain jos niille sopiva koti löytyy, ei pakkomyynnissä. Asumme maalla ja koirat tottuneet ulkoilemaan aidatulla pihallamme sekä metsissä ja järvien rannoilla ilman pantoja ja remmejä. Koirista löytyy lisätietoja ja kuvia kotisivuiltame sivuilta Russkiy toy males / Russkiy toy females.

Myytävät myydään pitkäkarvaisten toyden kasvatuksen vähentyessä iän ja jaksamisen vähetessä. Ovat pääasiassa omia kasvatteja jotka jääneet kotiin, osaa käytetty jalostuksessa ja osaa ei ikinä tulla käyttämäänkään. Ja kun ovat omia kasvatteja ovat ihan itse pilattuja ja lellittyjä maalla kasvaneita tolloja jotka vaativat sosiaalistamista, koulutusta ja työtä jos niistä haluaa oikeita koiria.

Mikäli koet että voisit tarjota jollekin ihanista otuksistamme sopivan kodin ja aikaa sopeutua ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro itsestäsi:

kenneltastaways@gmail.com

 

Aikuinen shih tzu uros

Druzhanne Diamond Sun Drop "Igor"

Syntynyt 17.10.2016
Isä: RU JCH Whispering Love's The Impossible
Emä: RU JCH & RU CH & RKF CH & GRAND CH & CW Chesvet Line Zenzen Star For Druzhanne

Kasvattaja: ZH.V. Druzhinina, Moscow, Russia (Venäjä)

Patella: 0/0 (2017)
Silmät: ok (2017)

Igor ei kerta kaikkiaan tahdo tulla toimeen muiden urosten kanssa, isottelee ja haastaa riitaa, vaikka muuten on todella ihana ja ystävällinen kaveri. Pahemman yhteenoton välttämiseksi muiden urostemme kanssa Igorille haetaan ensisijaisesti sijoituskotia Kokkolan seudulta. Mikäli hyvää sijoituskotia ei löydy voidaan harkita myös myyntiä.

Igor sopii niin näyttelyihin, jalostukseen kuin lemmikiksikin turkin hoidosta kiinnostuneeseen kotiin josta ei löydy muita uroskoiria.

Mikä kodissasi on vapaana karvaisen pusukoiran paikka ota yhteyttä sähköpostilla

kenneltastaways@gmail.com