Asumme noin 20 km Kokkolasta, mutta kysy tarvittaessa kuljetusapua, olemme silloin tällöin menossa jonnekin ja tarpeen vaatiessa järjestyy kuljetus muutenkin pientä korvausta vastaan :)

Kaikki pentumme myydään lemmikiksi hyviin koteihin. Pennut ovat näyttelykelpoisia, ts. rekisteröityjä Suomen kennelliittoon ja rodunomaisista vanhemmista, mutta emme lupaa kenestäkään tulevaa näyttelytähteä. Normaalia alempi hinta vain mikäli pennulla on kivespuutos tai napatyrä tms virhe, ei siksi että tulevat "vaan" lemmikiksi...

Pelkkien hintakyselyjen välttämiseksi todettakoon että meillä venäjäntoyn pennut maksavat 1 500 euroa ja venäjänbolonkat pennut 1 800 euroa ellei muuta mainita....

HUOM! Emme vastaa tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin joten turha soittaa, ota yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme jos tuntuu siltä että voisit tarjota hyvän kodin ja voimme sopia sopivasta ajasta soitella ja jutella :)

Huom! Myös sijoitusmahdollisuus Kennelliiton sijoitussopimuksella!

 

 

MYYTÄVÄNÄ :

Flying Carpet's KGB Agent Dasha "KGB"

Syntynyt 05.03.2016
Isä: FI MVA Jolos Make My Day Carlito
Emä: NO MVA & SE MVA & FI MVA & POHJ MVA & V-14 & JV-14 & HeW-14 & HeW-16 & HeJW-14 Galina Golden Vom Desenberg
 

Patella: 0/0 (2017)
Silmät: terveet (2017)

Patella: 0/0 (2019)
Silmät: terveet (2019)

prcd-PRA N/N (non-carrier)

Myydään reilut 5 vuotias venäjänbolonka narttu. Steriloitu 4.5.2021 ja luovutetaan hänen palauduttuaan leikkauksesta noin kahden viikon kuluttua. Tällä hetkellä lyhyessä turkissa. Ystävällinen ja rauhallinen rouva jolta saattaa päästä pienet ilopissat ja itsekin aiheuttaa naurut silloin tällöin käytöksellään. Ei ihan minimallia ja saisi vähän laihduttaa. Aikuinen koti ainoana sylinvaltaajana ensisijaisesti hakusessa tai pienen ja kiltin kaverin seuraksi koska ei viihdy laumassa. Kahden pentueen maailmalle saattanut tosihyvä emo jolle suureksi suruksemme etsimme hänelle itselleen paremmin sopivaa rauhallista loppuelämän kotia.

Rekisteröity Suomen Kennelliittoon (Suomessa syntynyt), rokotettu (voimassa 11/2023) ja madotettu asianmukaisesti.

Eli jos sinulla on tarjota huumorintajuinen koti, jossa ei ole lattioilla pesukelvottomia karvamattoja tai parkettilattioita, aikaa seurustella ja käydä kävelyllä tutkimassa maailmaa tai koiraturvallisesti aidattu piha ja jossa ruokaa voidaan säännöstellä, ota ihmeessä yhteyttä :)

Hinta: 500 euroa

kenneltastaways@gmail.com

 

SIJOITETAAN :

 

-

 

 

PENTUESUUNNITELMAT:

Venäjänbolonkan pentuja odotellaan viikolla 19/2021

yhdistelmästä:

Dushe-Greyka Dlya Schastiya "Busen"  ♥  Tastaway's MacKendra "Mäcken"

 

Peukut pystyyn että kaikki sujuu hyvin :)