Asumme noin 20 km Kokkolasta, mutta kysy tarvittaessa kuljetusapua, olemme usein menossa jonnekin ja tarpeen vaatiessa järjestyy kuljetus muutenkin pientä korvausta vastaan :)

Kaikki pentumme myydään lemmikiksi hyviin koteihin. Pennut ovat näyttelykelpoisia, ts. rekisteröityjä Suomen kennelliittoon ja rodunomaisista vanhemmista, mutta emme lupaa kenestäkään tulevaa näyttelytähteä. Normaalia alempi hinta vain mikäli pennulla on paha värivirhe,  kivespuutos tai napatyrä tms virhe, ei siksi että tulevat "vaan" lemmikiksi...

HUOM! Emme vastaa tuntemattomista numeroista tuleviin puheluihin joten turha soittaa, ota yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme jos tuntuu siltä että voisit tarjota hyvän kodin

 

Seuraava matka:

-

 

MYYTÄVÄNÄ:

 

Zavetnaya Mechta Saulé Mano "Krista" ja tyttärensä Tastaway's Beta Tucanae "Bettan"

Syntyneet 24.12.2013 ja 16.1.2017
 

Krista:
Isä: LT CH & LT KL CH & LT JCH & EE JCH & LV JCH & Balt JCH Bubynovyj Malcyk Saulé Mano (brown & tan)
Emä: LT JCH Babochka Iz Polesskikh Elfov (brown & tan)
Kasvattaja: S, Kanapickiené, Vilnius, Lithuania (Liettua)

Patella: 0/0 (2015)
Silmät: ok (2015)

Patella: 0/0 (2017)
Silmät: ok (2017)

Bettan:
Isä: SE CH & FI CH & LT CH & LV CH & DK CH & NO CH & EE CH & Nord CH & Balt CH & LT VCH & Nord W-11 & Nord VW-15 & Vilnius Cup W-12 & Nord VW-16 & SE VW-16 & Hki VW-16 Tastaway's Mortimer  (brown & tan)
Emä: Zavetnaya Mechta Saulé Mano (brown & tan)
 

Patella: 0/0 (2018)
Silmät: ok (2018)

 

Energinen ja liikkuvainen parivaljakko liikunnalliseen kotiin. Krista saanut pienenä pahan allergisen reaktion Royal Canin ruoista ja on sen seurauksena viljattomalla ruokavaliolla ja korvissa ja hännässä on muutamia karvattomia alueita. Bettan asunut koko ikänsä emonsa kanssa ja kovin ujo yksin ollessaan. Tämä on sen verran hyvin yhteen liimautunut parivaljakko että myydään mieluiten yhdessä ellei löydy todella hyviä koteja erikseen. Bettan vaatii todella pitkäjänteisen, kärsivällisen ja rauhallisen kodin, jossa ei odoteta ihmeitä parissa päivässä mikäli yksin muuttaa.

Hinta: 1000 euroa yhdessä tai 600 euroa Bettan ja 400 euroa Krista

FI CH Favorit Style Dandy "Hej-Måns"

Syntynyt 28.04.2015

Isä: RU JCH & RU CH & 2x RKF CH Komel Marmelad V Shokolade (brown & tan)
Emä: RU JCH & RU CH & Grand CH & 2x RKF CH, CW Favorit Style Zayka (red sable)
Kasvattaja:
O. V. Paltseva, Elektrougli, Russia (Venäjä)

Patella: 0/0 (2016)
Silmät: ok (2016)

Patella: 0/0 (2018)
Silmät: ok (2018)

Rauhallinen ja leppoisa uros, ennemmin väistää kuin vastustaa. Tervehtii vieraat. Ei perheeseen jossa muita uroksia alistuvan luonteensa vuoksi eikä isomman koiran kaveriksi. Hellyyttävän kiltti kaveri joka mieluummin miettii maailman menoa kuin rähjää ja tuhoaa :)

Hinta: 600 euroa

Ylläolevat koramme etsivät itselleen sopivaa kotia rauhassa, ei hätämyyntiä,  ja jos koet että voit jollekin aikuisistamme tarjota hyvän kodin ota yhteyttä sähköpostiin:

kenneltastaways@gmail.com

Aikuset koiramme myydään siinä kunnossa kuin ovat Kennelliiton sopimuksilla.

Koiramme eivät ole tottuneet lapsiin, isompiin koiriin, liikenteeseen tai kaupunkielämään - asumme maalla ja elämä on rauhallista ja vapaata :)

 

 

PENTUEET:

Mikäli asutus onnistui ja kaikki menee hyvin odotamme seuraavaa Tastaway's venäjänbolonkapentuetta syntyväksi viikolla 4/2019 yhdistelmästä 

Dushe-Greyka Dlya Schastiya "Busen" ♥ Flying Carpet's KGB Agent Dasha "KGB"

Molemmat vanhemmat tutkittu silmiltään ja polviltaan terveeksi sekä prcd-PRA N/N (eli eivät kanssa perinnöllisen PRA:n geeniä). Mukavan reippaat ja sosiaaliset vanhemmat ♥

Jos haaveilet omasta Tastaway's venäjänbolonkasta pidä silmällä sivujamme tammikuussa :)